1 Mayıs 1967 Amasya’da doğdu. Pertevniyal Lisesi ve Marmara Üniversitesi İİBF-İktisat Bölümü‘nü bitirdi. Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü‘nde Uluslararası Bankacılık (İngilizce) Yüksek Lisansı yaptı. İkinci yüksek lisansını New York Dowling College‘da Bilgi Sistemleri Yöneticiliği (MIS) alanında asistan ve burslu olarak tamamladı.

Bankaların hazine, para yönetimi ve bilgi sistemleri bölümlerinde değişik pozisyonlarda çalıştı ve yöneticilik yaptı. Sistem geliştirme ve sistem denetçiliği, kalite ve iç denetim müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2011 yılında yirmi dört adayın içinden Sahrayıcedit Mahallesi’nin ilk Kadın Muhtarı seçildi. 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde yine çok büyük oy farkı ile ikinci kez muhtar seçildi ve görevine devam etmektedir. İlk kez Mahalle Meclisi oluşturması ve komisyonlar bazında çalışmalarını sağlaması ile dikkat çekti. Açık Kütüphane, Her Çocuğa Bir Oyuncak, Bisiklet Değişimi, Kardeş Aile, Kadınlar Bilgilendirme, Kadına Karşı Şiddet’in önlenmesi gibi değişik pek çok sosyal projenin uygulamasını sağladı.

Sosyal Gelişim Enstitüsü’nün (SOSGED) 2012 yılı “Yaşama Dokunanlar” Yılın Muhtarı Ödülü‘nü almıştır.

Sivil toplum kuruluşlarında çalışmayı, sosyal projelerde gönüllülük esasına göre destek vermeyi hayat tarzı olarak benimsemiş ve pek çok kuruluşla ortak çalışmalar yapmıştır ve yapmaktadır.

KADER, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesidir, Kadıköy Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Yürütme Kurulu’nda görev yapmıştır. İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Kadın Muhtarlar Başkanlığı yapmış halen İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan vekilliği görevini sürdürmektedir ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu delegesidir.