Hakkımda

Uygulamanın bu bölümünde, siz mahalle sakinlerinin karşısına Muhtar Adayı olarak çıkmadan önce yaptığım işlerden, gerçekleştirdiğim faaliyetlerden, ilgi alanlarımdan, elde ettiğim başarılardan bahsediyorum. Bu bölüm, beni biraz daha yakından tanımanızı sağlamayı amaçlıyor.

Projeler

Projeler bölümünde şu ana kadar gerçekleştirdiğim,tamamlanmış ve devam etmekte olan projelerimin yanısıra, yeni dönemde gerçekleştirmeği planladığım yepyeni projelerim hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Böylece mahallemizde önem verdiğimiz konuları, hassasiyetlerimizi aktarmış olacağız birbirimize…

Takvim

Uygulamanın “Takvim” fonksiyonuyla sizler hangi gün, saat kaçta ve nerede bir etkinlik olduğunu görebilecek. Ayrıca takvimde belirlediğiniz günler için not almak özelliğini kullanabileceksiniz.

Haberler

Uygulamanın bu fonksiyonu ile, sizleri esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler, resmi makamlar ile yapılan görüşmeler gibi birçok konuda haberdar edebileceğim. Bu bilgiler direkt kaynağından, birinci elden olduğu için, sizler böylece “doğru bilgiye” ulaşabileceksiniz.

Etkinlik

Uygulamanın bu fonksiyonu ile, belirli bir yerde gerçekleştireceğim bir konuşmayı, katılacağım bir yemeği, katılacağım ya da önereceğim bir müzik ya da çiçek festivalini etkinlik haline getirerek dikkatlerinize sunabileceğim. Belki bu etkinliklere mahallemizin pek çok sakini katılacak ve komşuluk ilişkileri, dayanışma, paylaşma gibi temel değerler günlük hayatta deneyimlenebilecek.

Anket

“Anket” fonksiyon ile siz mahalle sakinlerimize, var olan bir konu ya da sorun ile ilgili çeşitli sorular yönelteceğim. Mahallemiz ile ilgili konuları sizlere soracağım. Yukarıda “doğru bilgilendirme” ile ilgili söylediklerime ek ikinci bir konu da “katılım”dır. Sizleri doğru bilgilendirmenin yanı sıra, sizlerin katılımını da sağlamak benim için çok önemli. Daha önceki icraatlarımız bu katılımcı anlayışın göstergeleridir. Mobil uygulama üzerindeki anket bölümü sizlerin katılımını sağlamak üzere kullanılacak bir bölüm… Mahallenin nabzını tutmak konusunda anketlerin faydalı olacağına inanıyorum. Böylece anket sonuçlarını değerlendirerek, konu ile ilgili politikalarımızda ısrar edebilecek ya da bazı revizyonlar gerçekleştirebileceğiz.

Mesaj

Uygulamanın “Mesaj” fonksiyonu, sizlere, mobil uygulama üzerinden bana direkt ulaşmak imkanı sağlıyor. İletişim kurmak için pek çok yol var biliyorum. Ancak uygulama üzerinden sadece mahalle ile ilgili konuları bu kanal aracılığıyla paylaşmak etkileşimimizi arttıracak kanaatindeyim. Mahalle sakinlerinden mesajlar almak ve bu mesajları yanıtlamak, bizi birbirimize daha da yakınlaştıracak, birbirimizle bağ kurmamıza kaynaklık edecek inancındayım.

İletişim

Uygulamanın bu fonksiyonu sayesinde e-posta, telefon, adres, bütün sosyal medya kanallarına ait bilgilerimizi görebileceksiniz. Mahalle sakinlerinin bana ulaşımlarını sağlayacak tüm kanalları açık tutmak, onlar ile sağlıklı bir iletişim gerçekleştirmek istediğimin bir göstergesi olarak değerlendirilirse, kendimi çok mutlu hissedeceğim.

Video

“Video” fonksiyonu ile, sizlerle, gerçekleştirdiğiniz tanıtım, etkinlik, eğitim, gezi, mülakat gibi etkinliklerin videolarını paylaşacağım. Videolarda birbirinden farklı pek çok konu ile ilgili görüşlerimi ifade ederek, sizleri bilgilendirmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak imkanını yaratabileceğimize inanıyorum. Bildirim “Bildirim” fonksiyonu sayesinde, uygulamayı akıllı telefonuna indirmiş tüm kişiler, katılacağım bir TV programından, bir etkinlikten, bir radyo programından ya da iptal edilmiş bir programdan haberdar olabileceksiniz. Bildirim yaptığımda bu uygulamayı kullanan herkes aynı anda konu ile ilgili bilgilendirilmiş olacak.